roeiers-kracht-craft-lean

CRAFT Interim Support (CIS)

Hulp bij uw Lean implementatie

interim support martin2Een Lean transformatie betekent voor uw bedrijf of afdeling dat u een veranderingsproces ingaat. Dat vraagt om specifiek  tijdelijk leiderschap: bijvoorbeeld een programmamanager voor optimale coördinatie en inbedding in de organisatie, of een lijnmanager die het team op sleeptouw neemt. Kortom tijdelijke hulp voor een periode waarin meer moet worden gedaan dan normaal of wanneer er een vacature is ontstaan in het management.

CRAFT Interim Support heeft de brede ervaring in huis om u te helpen! We zijn op vele terreinen en op alle niveau’s actief en begrijpen de uitdagingen waar u voor komt te staan bij het implementeren van Lean.

Lean Leiderschap

Elk bedrijf is uniek, heeft haar eigen geschiedenis en haar eigen uitdagingen voor de toekomst. Dit is zelfs binnen bedrijven voor elke afdeling anders. Lean implementaties zijn altijd verschillend en moeten daarom zorgvuldig en met goede kennis van zaken worden uitgevoerd. Lean is niet een set instrumenten, maar een cultuurverandering die blijvend is.

Veel bedrijven hebben daarom al onze hulp ingeroepen voor tijdelijke ondersteuning bij het implementeren van Lean binnen hun organisatie. Het betreft programmamanagement functies zoals Lean projectleider of Lean facilitator, maar ook lijnfuncties zoals teamleider onderhoudsteam, afdelingsmanager productie of kwaliteitsafdeling of operationeel directeur.

Het grote voordeel van CRAFT Interim Support (CIS) is de snelheid, de flexibiliteit en de continue aandacht op het toepassen van Lean principes in ieder aspect van het werk. CIS fungeert bovendien als interne coach voor al uw managers om zich te ontwikkelen in Lean Leiderschap, de belangrijkste driver achter blijvend succes in continu verbeteren.

Langdurige specialistische kennis

CRAFT Interim Support heeft vele bedrijven tijdelijk ondersteund met programmamanager of lijnmanager en daarbij indrukwekkende resultaten behaald. Kenmerkend voor het CRAFT Interim Support team is onze ervaring, snelheid en flexibiliteit, waardoor doelen sneller worden bereikt en de cultuurverandering naar een lerende organisatie blijvend wordt ingezet.

Bel of mail ons en we komen bij u langs om uw vraag en onze interim support mogelijkheden te bespreken.

Opdrachtgevers

ALLIANDER
BALLAST NEDAM
AVR
HEEMBOUW
3B WONEN
H FABRICATION
NESTLE
ZUTPHEN
AHREND
FRIESLANDFOODS
HAVENSTEDER
FABRICOM SVEZ
ALENT
BAM
HENKEL
COOKSON ELECTRONICS
ALCOA
ENZA ZADEN
GEMEENTE ECHT-SUSTEREN
DE MEEUW
ASPA
NEDTRAIN
GEMEENTE VENRAY
LAMME TEXTIELBEHEER
ABN AMRO
COFELY GDF SVEZ
HERTZ
NEDAL ALUMINIUM
LUNENBURG
KLM CATERING SERVICES
NAM
HEEREMA
IVECO
LUVATA
IHC MERWEDE
LEVESTE
HERO
IMTECH
HEINZ
vorm bouw
IMK OPLEIDINGEN
GEMEENTE MAASGOUW
WAVIN
logo westfort
VITENS
VAN LEEUWEN BUIZEN
VAN GANSEWINKEL
TNO
TENCATE
STORK FOKKER
SORTIVA
SIGNATURE BRANDS
SAPA
SAMAS
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien