roeiers-groen-craftlean

Lean Trainingen & Certificering

CRAFT Lean Management heeft in samenwerking met de internationale Liker Lean Academy een uitgebreid aanbod van Lean Trainingen en Lean opleidingen. Algemene Lean trainingen op Black Belt , Green Belt en Yellow Belt niveau, en daarnaast specifieke trainingsmodules voor o.a. Lean leiderschap, SCRUM, KATA verbeterroutine, Policy Deployment, Single Piece Flow, etc..

Start nu, Kies later Gecombineerde Lean Green Belt én Black Belt
MEER INFO>>

Nieuw: Lean MRO onderhoud Training: Kennismakingsworkshop 12 mei’17, MEER INFO>>

Lean Trainingen – specifieke modules

CRAFT Lean Management verzorgt Lean Trainingen en biedt daarnaast specieke Lean trainingsmodules.

1. Gratis Lean Kennismaking

Enkele keren per jaar organiseren wij geheel vrijblijvend voor belangstellenden een Lean kennismakingsmiddag.
MEER INFORMATIE

2. Lean Strategie ontwikkelen

De bedrijfsstrategie vertalen naar concrete verbeterprojecten en meetbare resultaten, én de actueel voortgang monitoren. Dat is essentieel voor het betrekken van alle medewerkers bij dagelijks doelgericht verbeteren.
MEER INFORMATIE

3. PDCA voor probleemoplossing

Het systematisch en structureel aanpakken van problemen op basis van Plan-Do-Check-Act en het A3-rapport essentieel voor continu verbeteren. In  2 dagdelen leert u deze methode toepassen in uw eigen werkomgeving.
MEER INFORMATIE

4. KATA verbeterroutine

Zich ontwikkelen tot een ‘Lerende organisatie’. Met behulp van deze gestandaardiseerde verbeterroutine worden verbeterstappen onderdeel van het dagelijkse werk van elke medewerker.
MEER INFORMATIE

5. SCRUM introductie training

Wat is SCRUM? En wat is de relatie met Lean management? Onze Introductie training, Master training en Scrum implementatie programma leren u om Scrum en de KATA-verbeterroutine toe te passen in uw eigen werkomgeving.
MEER INFORMATIE

6. Job Instruction training

De unieke kennis en ervaring in uw organisatie vastleggen en overgedragen? Deze taakanalyse- en trainings-methode leert medewerkers om dit op een praktische en effectieve manier te waarborgen.
MEER INFORMATIE

7. OEE & OLE: efficiency meten

De Overall Equipment Effectiveness (OEE) en de Overall Labor Effectiveness (OLE) maken uw verborgen verspillingen meetbaar en helpen bij het verbeteren van efficiency en productiviteit.
MEER INFORMATIE

8. Lean MRO onderhoud Training

Onderhoud moet in steeds kortere tijd met kleinere budgetten. De hoge beschikbaarheid en betrouwbaarheid die de klant eist, lijkt strijdig met de onvoorspelbaarheid en variatie van onderhoud.  Dat is de kern van de Lean MRO training.
MEER INFORMATIE

9. Single-Piece-Flow bouwen

Als je resultaten wilt verbeteren moet je de manier van (samen-)werken verbeteren. Single-Piece-Flow-bouwen maakt dit mogelijk. Alle betrokken partijen werken samen aan het begrijpen, inrichten en toepassen van deze nieuwe manier van bouwen.
MEER INFORMATIE

10. Lean Leiderschap Ontwikkelen

Leer de basiswaarden en methodische werkwijzen van de beste Lean leiders toepassen in de praktijk. Een persoonlijk traject naar praktisch Lean Leiderschap binnen uw eigen werkomgeving.
MEER INFORMATIE

Samenwerking CRAFT Lean Management & Liker Lean Academy

Dr.Jeffrey Liker over samenwerking met CRAFT Lean Management:

In samenwerking met Dr. Jeffrey K. Liker verzorgt CRAFT Lean Management het opleidingtrajecten voor de Internationale Liker Lean Academy in Europa. Wij bieden een internationaal erkend Lean certificeringsprogramma op Yellow Belt, Green Belt en Black Belt niveau. De waardevolle inbreng van Dr. Jeffrey Liker, in combinatie met de ruime ervaring en diepgaande Lean kennis van de CRAFT-trainers, staan garant voor kwalitatief hoogwaardige trainingen die u direct kunt toepassen in uw eigen werkomgeving.

Onze trainingsformule is simpel: om Lean te leren moet je Lean doen! Naast theoretisch kennis bieden onze trainingen altijd  verbeteropdrachten in de eigen werkomgeving, onder coaching van de CRAFT-trainer. U realiseert direct meetbare resultaten.

De investering in deze opleiding verdient zich altijd terug. Niets is winstgevender dan creatieve goed opgeleide medewerkers. De training is een krachtig instrument voor het concreet implementeren van uw strategie.

‘LEREN’ is de kernwaarde van Lean

Lean instrumenten zijn belangrijk, maar Lean draait in feite om ‘leren’. De certificeringsprogramma’s van de Liker Lean Academy op Yellow -, Green- en Black Belt niveau zijn gedeeltelijk overlappend. Het verschil zit hem  in de diepgang. Die diepgang en ervaring wordt bereikt door het toepassen van de Lean principes in de eigen werkomgeving: Lean leren door Lean te doen. Dat is het uitgangspunt van al onze trainingen.

Voor het creëren van de ‘lerende organisatie’ is de rol van leiders en leidinggevenden cruciaal. Met name de Black Belt Training en de specifieke trainingsmodule over Lean leiderschap, gaan hier uitgebreid op in. Ze bieden een inspirerende inkijk in de leercultuur van Lean bedrijven zoals Toyota of Scania. Uw effectiviteit als Lean (bege-)leider krijgt een geweldige impuls.

Incompany Trainingen

In geval van meerdere deelnemers uit één organisatie, verzorgen wij ook incompany trainingen op maat. Graag nodigen wij u uit om met een van onze CRAFT partners uw behoefte aan Lean opleidingen te bespreken. In overleg kan bepaald worden welk traject voor uw organisatie op dit moment het meest geschikt is.

E-learning voor extra training & oefening

Wij gebruiken al vele jaren E-learning als extra ondersteuning bij onze trainingen. E-learning is individueel gericht. Daarom is het een krachtig hulpmiddel voor het organisatiebreed uitrollen en bijhouden van de leerstof.
MEER INFORMATIE

Lean Trainingen – Liker Lean Academy onder leiding Prof. Dr. Jeffrey K. Liker

Lean trainingen - Jeffrey J. LikerDe Lean trainingen van CRAFT maken onderdeel uit van de Liker Lean Academy onder leiding van Prof. Dr. Jeffrey K. Liker, een internationaal erkende autoriteit op het gebied van Lean Management. Zijn deskundigheid en ervaring zijn van grote waarde bij het ontwikkelen van het Lean opleidingsprogramma voor de Nederlandse markt door CRAFT Lean Management. Deelnemers die de Lean opleidingen succesvol afronden, ontvangen een officieel internationaal Liker Lean Academy certificaat.

Prof. Dr. Jeffrey K. Liker: “Door mijn jarenlange samenwerking met CRAFT Lean Management ben ik ervan overtuigd geraakt dat CRAFT de Toyota Way écht begrijpt en toepast als gehele managementstrategie.”

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien