Belangstelling om aan te sluiten?

CRAFT Lean Management gelooft in de kwaliteit van zelfstandige en ondernemende professionals. Én we worden steeds beter door van elkaar te leren en elkaar te helpen. Het delen van onze kennis, ervaring en netwerken is zowel voor onze klanten als voor elke Partner binnen de CRAFT Lean Management een Win-Win situatie.

Soms heb je een goed idee voor een product/markt combinatie. Soms zoek je een ingang of contact met een mogelijke opdrachtgever. Soms ben je op zoek naar specifieke expertise of aanvullende capaciteit. En hoe zelfstandig je ook bent, soms heb je wat minder te doen en zoek je aansluiting bij collega’s. Binnen CRAFT Lean Management kun je dat vinden of samen ontwikkelen. En daar plukken jij zelf, jouw collega’s én jouw klanten de vruchten van.

Binnen CRAFT zoeken wij de balans tussen onze drive naar zelfstandig ondernemerschap en de kracht van gezamenlijkheid. En bovenal is Lean de passie die ons bindt: iedereen binnen CRAFT kiest volledig voor Lean en we werken altijd in het licht van deze principes.

Lean denken en doen

  • Maak jij ook de keuze voor Lean én eigen ondernemerschap?
  • Heb je veel ervaring met Lean én daarin successen geboekt?
  • Willen je Lean kennis en ervaring delen met anderen én dagelijks leren?
  • Zoek je gelijkgestemden én een klankbord voor persoonlijke ontwikkeling?
  • Wil je zelfstandig werk binnenhalen én werken bij je eigen klanten?
  • Wil je collega’s betrekken in je eigen projecten én samen successen boeken?

Belangstelling om je aan te sluiten?
Neem contact op