mannetje met rood stempotlood coronaproof slider

CRAFT Lean Projectmanagement Verkiezingen

Verkiezingen vragen veel van de projectleider en het projectteam naast het gewone werk. Bij de laatste verkiezingen kwamen nog veel last-minute wijzigingen van het ministerie van BZK. Dit betekent snel schakelen en tegelijkertijd het overzicht bewaren. CRAFT Lean Management ontwikkelde een praktische training voor projectleiders en projectteams om deze complexiteit goed te kunnen managen.

Het organiseren van verkiezingen is topsport, maar komt gemiddeld slechts eenmaal per jaar voor. Het verkiezingsproject vraagt veel van het projectteam en moet vaak naast het gewone werk worden gedaan. Het leiden van een project is anders dan regulier werk en vraagt ook andere skills. De continue veranderingen en omvang van het project verkiezingen zijn niet te onderschatten. Om te voorkomen dat het leiden van het project lijden wordt, hebben we de training CRAFT Projectmanagement Verkiezingen ontwikkeld. Hierin helpen we orde in de chaos te scheppen. We trainen projectleiders en projectteams om met collega’s (ook op afstand) het project te beheren en te besturen op basis van agile/scrum. De training CRAFT Projectmanagement Verkiezingen is voortgekomen uit de praktijk bij de laatste Tweede Kamer verkiezingen.

Workshop CRAFT Projectmanagement Verkiezingen

De workshop CRAFT Projectmanagement Verkiezingen maakt projectleiders en projectteams op praktische wijze vertrouwd met de beginselen van Lean Projectmanagement op basis van scrum/agile. De workshop begint met een theoretische inleiding en enkele praktische oefeningen. Daarna gaat u met de aangereikte modellen meteen aan de slag om uw project in kaart te brengen. Vervolgens kunt u de eerste stappen (sprints) inplannen. Daarnaast wordt u vertrouwd gemaakt met de verschillende overlegmomenten in het planningsproces en de specifieke teamontwikkelingstools.

Online of klassikaal

Mede als gevolg van de corona-maatregelen zijn we steeds meer gewend geraakt aan het online samenwerken. Onze projectmanagement tool leent zich bij uitstek om met een gedistribueerd team toe te passen. De online tools die wij verstrekken dragen hier aan bij. Dat betekent ook dat wij de training online kunnen geven, maar uiteraard is een klassikale training ook mogelijk.

We verzorgen de training  voor uw hele projectteam (in company), daarnaast trainen we ook projectleiders in de open inschrijving.

We adviseren om deze training tijdig te volgen, zodat u er maximaal profijt van heeft bij de GR2022.

Tarieven en abonnementen

Wij maken graag een passende offerte voor u op, wellicht in combinatie met de CRAFT Telmethode. In de offerte nemen wij ook de mogelijkheid op voor het afsluiten van een abonnement, zodat u voor de komende jaren verzekerd bent van de meest actuele (opfris-)trainingen en video’s. Abonnementshouders krijgen 10% korting op de basistarieven.

Wilt u een offerte ontvangen, neem dan contact op of gebruik ons contactformulier.

Trainingsdata en Webinar

U kunt zich nu aanmelden voor één van de volgende trainingsdata (open online training):

    • woensdag 27 oktober 2021 van 9:00-16:00

Wilt u eerst een inkijkje in ons programma, bekijk dan de video van ons gratis webinar van donderdag 15 juli 2021 (duur 52 minuten).

Contactformulier