roeiers-groen-craftlean

Lean E-learning: individueel leren en gezamenlijk toepassen

Lean organisaties staan bekent om hun intensieve trainingsprogramma’s. Iedereen krijgt kennis en ervaring in het effectief en efficiënt verbeteren van de organisatie. Op grote schaal trainen, de kennis borgen en het daadwerkelijk toepassen in de eigen werkomgeving is echter niet makkelijk en bovendien kostbaar.

Het Lean Yellow Belt E-learning programma van de Liker Lean Academy maakt dit mogelijk. Het is een combinatie van theorie en praktijk. Zo garanderen we dat deelnemers daadwerkelijk met Lean aan de slag gaan en direct resultaten boeken.

Door middel van E-learning modules leren de deelnemers zelfstandig de theorie over een specifiek Lean onderwerp. Vervolgens gaan ze samen met collega’s aan de slag om deze theorie toe te passen in hun eigen werkomgeving Daarbij worden ze begeleid door een ervaren Lean Coach. De coaching kan verzorgd worden door ervaren trainers van CRAFT Lean Management of door uw eigen interne Lean deskundigen op Black Belt niveau.

Lean E-learning: krachtige aanvulling op klassikale trainingen

Als ondersteuning van het trainingsprogramma van de Liker Lean Academy, heeft CRAFT Lean Management Lean E-learning modules ontwikkeld. Door onze jarenlange ervaring met Lean E-learning zijn deze modules zeer effectief en praktijkgericht.

Lean E-learning ondersteunt het individueel ontwikkelen van Lean kennis. Een krachtige en inspirerende aanvulling op groepstrainingen. Wij maken daarmee het leren, oefenen en toepassen van Lean tools efficient en breed inzetbaar.

Programma

Het volledige programma  van de Lean Yellow Belt bestaat uit 5 modules. Ook kunt u eventueel deelcertificaten behalen over specifieke Lean onderwerpen.

De  E-learning kunnen wij afgestemd op uw specifieke wensen of situatie. Mogelijke onderwerpen zijn:
>  Inleiding Lean
>  Visualiseren en Foutveilig werken
>  Standaard Werk en Job Instruction
>  KATA-verbeterroutine
>  5S-werkplek organisatie
> Snel omstellen
> Kanban-systemen