CRAFT Lean Interim Support

CRAFT Lean interim management

Lean Interim Support, hulp bij uw Lean implementatie

Een Lean transformatie betekent voor uw bedrijf of afdeling dat u een veranderingsproces ingaat. Dat vraagt om specifiek tijdelijk leiderschap: bijvoorbeeld een programma-manager voor optimale coördinatie en inbedding in de organisatie, of een lijn-manager die het team op sleeptouw neemt. Kortom tijdelijke hulp voor een periode waarin meer moet worden gedaan dan normaal of wanneer er een vacature is ontstaan in het management.

CRAFT Interim Support (CIS), oftewel Lean Interim Management, heeft de brede ervaring in huis om u te helpen! We zijn op vele terreinen en op alle niveau’s actief en begrijpen de uitdagingen waar u voor komt te staan bij het implementeren van Lean.

Snel, flexibel en optimale aandacht

Elk bedrijf is uniek, heeft haar eigen geschiedenis en haar eigen uitdagingen voor de toekomst. Dit is zelfs binnen de verschillend afdelingen van een bedrijf weer anders. Lean implementaties zijn altijd verschillend en moeten daarom zorgvuldig en met goede kennis van zaken worden uitgevoerd. Lean is niet een set instrumenten, maar een cultuurverandering die blijvend is.

Veel bedrijven hebben daarom onze hulp ingeroepen voor tijdelijke ondersteuning bij het implementeren van Lean binnen hun organisatie. Met andere woorden Lean Interim Support. Het betreft programma-management functies zoals Lean projectleider of Lean facilitator, maar ook lijnfuncties zoals teamleider onderhoud, afdelingsmanager productie of kwaliteitsmanager of operationeel directeur.

Het grote voordeel van CRAFT Interim Support (CIS) is de snelheid, de flexibiliteit en de continue aandacht op het toepassen van Lean principes in ieder aspect van het werk. CIS fungeert bovendien als interne coach voor al uw managers om zich te ontwikkelen in Lean Leiderschap, de belangrijkste driver achter blijvend succes in continu verbeteren. Lean interim management helpt bij een succesvolle implementatie en doorontwikkeling van Lean binnen uw organisatie.

Langdurige specialistische kennis

CRAFT Interim Support heeft vele bedrijven tijdelijk ondersteund met programmamanager of lijnmanager en daarbij indrukwekkende resultaten behaald. Kenmerkend voor het CRAFT Interim Support team is onze ervaring, snelheid en flexibiliteit, waardoor doelen sneller worden bereikt en de cultuurverandering naar een lerende organisatie blijvend wordt ingezet.

Bel of mail ons en we komen bij u langs om uw vraag en onze Lean interim management mogelijkheden te bespreken.

Opdrachtgevers