roeiers-groen-craftlean

Gecombineerde LEAN Green Belt en Black Belt Training

Nieuwe opzet Lean training: Start nu, kies later je niveau

Het  Green Belt niveau  traint je om de vele principes en methoden van Lean toe te passen in jouw eigen werkomgeving. De verdieping op Black Belt niveau leert je het verder uitrollen en borgen van de Lean strategie in de hele organisatie. Beide zijn zeer effectieve trainingen om daadwerkelijk Lean aan de slag te gaan en snel concrete resultaten te boeken al tijdens het leertraject.

Gaandeweg kiezen

Vaak raken deelnemers in onze Lean Green Belt Training zo geïnspireerd door de kracht en doeltreffendheid van Lean dat ze graag doorgaan voor de Lean Black Belt. Of medewerkers willen deelnemen aan de Black Belt maar zien qua tijdsinvestering eerst geen mogelijkheid. Onze nieuwe opzet maakt het mogelijk om direct te starten met je Lean opleidingstraject en gaandeweg je trainingsniveau te kiezen.

Doelgroepen

Leidinggevenden, Teamleiders, Managers, Begeleiders,

Het opleidingstraject blijkt zeer succesvol voor een brede groep. Leidinggevenden en managers die zich verder willen verdiepen in de Lean principes en op zoek zijn naar krachtige methoden om Lean te implementeren in hun eigen werkomgeving. Daarnaast is de training gericht op Lean begeleiders en stafmedewerkers die binnen hun organisatie verbeterteams begeleiden in verbeterprojecten of Lean implementatie trajecten.

Diversiteit

De deelnemers komen uit een groot aantal verschillende branches zoals de industrie, gezondheidszorg, overheid, dienstverlening, ingenieursbureau’s, scheepsbouw, de bouw en installatie branche, etc . Het is gebleken dat juist deze diversiteit in onze open trainingen zeer inspirerend is voor de hele trainingsgroep.

Praktisch Informatie

> Locatie: Postillion Hotel Veluwemeer, Amersfoort

> Trainingsdata: kijk in onze agenda voor actuele trainingsdate

> Aantal deelnemers per groep: 8 tot maximaal 16

> Certificaat: Na afronding ontvangt u het internationaal erkende Green Belt of Black Belt certificaat van de Liker Lean Academy.

> Investering:
Volledige 6 daagse Green Belt training  € 3750,- (excl.BTW) .
Volledige 10 daagse Black Belt Training € 6250,- (excl.BTW).
Aanvullende 4 daagse Black Belt Training  € 3250,- (excl.BTW).

Meer informatie:  via contactformulier of telefonisch: 030 87 95 774