Webinar ‘Medewerker 2020’

In Lean is ‘verbeteren en leren’ een onderdeel van het dagelijks werk. In plaats van brandjes blussen, moeten we leren om fouten te voorkomen en daarmee onze kosten te reduceren. Het ‘paniekvoetbal rond brandjes blussen’ geeft vaak onnodige piekbelastingen voor medewerkers. Met tot gevolg nog meer kans op fouten en werkstress. Dat kan anders, dat kan Leaner!

Het populaire thema van de Europese Unie ‘Duurzame inzetbaarheid’ haakt hierop in. Zij adviseren: een leven lang leren, om duurzaam inzetbaar te zijn en te blijven. Dat is de beleidsrichting die is gekozen. En daarom subsidieert de Europese unie adviseurskosten voor het creëren van een lerende organisatie en/of het door medewerkers laten verbeteren van de eigen werkorganisatie. Hoe u vervolgens dat continu verbeteren en leren van de grond krijgt binnen uw eigen organisatie, laten zij  in het midden. Daar moet u zelf invulling aan geven.

Wilt u weten hoe ‘Duurzame inzetbaarheid’ aan te pakken en wat daarbij komt kijken? Volg dan het SBRCURnet-seminar over duurzame inzetbaarheid ‘Medewerker 2020’. Joris Belt, trainer van CRAFT Lean Management en Myra Gillon , teamhoofd van Bouw & Infra, schuiven aan om antwoord te geven op uw vragen die u live stelt.

Uiteraard zijn wij u ook na dit seminar graag van dienst om u nadere informatie en ondersteuning via jorisbelt@craftlean.com  .